Brug rap til at sætte ord på diskrimination

Book en kreativ rap-workshop, hvor deltagerne arbejder med at skrive og performe rap om diskrimination og hadforbrydelser.

RAPOLITICS er en udtryksform, som kan bruges til at få sat ord på diskrimination og hadforbrydelser. 

Workshoppen består af en række praktiske øvelser, der giver de unge tilskuere en meget deltagende rolle. Publikum diskuterer, reflekterer og udfører rap-teksterne.  De unge facilitatorer sikrer, at publikum får mulighed for at beskæftige sig med alvorlige emner på kreativ vis. Det kan være emner, som kommer ind på:

  • Hvad diskrimination er
  • Hvilke former kan diskrimination der findes
  • Hvor diskrimination kommer fra?
  • Hvilke konsekvenser det har, hvis diskrimination ikke stoppes?

Rigtig gode rapcoaches/undervisere og en meget fin måde at få eleverne til at tale om diskrimination på
-Maia Feldman, Integrationsvejleder

Om RAPOLITICS:

RAPOLITICS har 7 intense og aktive år på bagen og har arbejdet med tusindvis af børn og unge på bl.a. skoler, gymnasier, klubber, asylcentre, lektiecafér og i fængsler.

RAPOLITICS arbejder med urbane musikalske udtryk, anerkendende kommunikation og demokratisk bevidstgørelse hos børn og unge i Danmark, Bolivia og Mellemøsten. RAPOLITICS søger at styrke børn og unges selvværd samt respekt og forståelse for andre gennem musik, politik og kommunikation og således modarbejde marginalisering og for youth empowerment på en konstruktiv og kreativ måde.

RAPOLITICS arbejder med emner som ytringsfrihed, demokrati, diskrimination, revolution og medborgerskab gennem ord og musik. RAPOLITICS udarbejder undervisningsmaterialer og uddanner altid sine Rapolitics-coaches inden for alle relevante emner.