Hate crime – en kærlighedshistorie

HiLS DiN MOR tilbyder en filmisk forestilling med temaer som mobning, vold, medløberi, gruppepres og den første kærlighed

HiLS DiN MOR laver teater, der kan opleves af alle mennesker på tværs af seksualitet, sociale tilhørsforhold og køn. Teaterforestillingen er lavet ud fra vores syn på livet og den historie, vi har med i bagagen som homoseksuelle i det danske samfund.

Forestillingen giver et indblik i, hvordan det er at føle sig anderledes på godt og ondt.

Joe og Benjamin er bedste venner og går i 9. klasse. Lige før sommerferien springer Joe ud som bøsse, og det sætter Benjamin i et svært dilemma. Det er nemlig meget nemmere at hade det, man elsker, hvis man er bange for at blive udstødt af vennerne. Forestillingen følges op af en dialog med eleverne, hvilket ofte åbner op for nogle emner, der kan være svære for både elever og lærere at bringe på banen.

Om HiLS DiN MOR:

HiLS DiN MOR har eksisteret siden 2010 og består af en gruppe professionelle scenekunstnere. Drivkraften og udtrykket er styret og dyrket af vores egne erfaringer som medlemmer af en minoritet.

HiLS DiN MOR er en teaterforening uden faste lokaler, der laver forestillinger på projektbasis. Vores vigtigste budskab er at fremme forståelse for og accept af homoseksuelle på lige fod med majoriteten.