Jeg føler mig fremmed i mit eget land

C:NTACT tilbyder en inddragende forumteaterforestilling med fokus på trivsel, diskrimination, hadforbrydelser og mobning i hverdagen

”Jeg føler mig fremmed i mit eget land!!” skriger Bella, der er ungarbejder i en stor landsdækkende butikskæde. Hendes kollega Farida har tørklæde på, og hendes anden kollega Johnny sender den ene sexistiske joke efter den anden over bordet. Men måske er Bella ikke selv helt hellig?

C:NTACT sætter fokus på trivsel, diskrimination, hadforbrydelser og mobning, når vi i samarbejde med Københavns Kommune tilbyder forumteater. Et hold af skuespillere spiller en lille scene, der ender i en uoverskuelig konflikt. Herfra  er det op til publikum i salen at finde løsninger på problemerne – og måske endda komme op og spille med på scenen. Efter forumteatervisningen afholder vi et dialogmøde, hvor deltagerne gruppevis samler op på temaerne.

Om C:NTACT:

C:NTACT er en social udviklingsfond. Vores mål er at skabe social forandring og gensidig forståelse og tolerance gennem professionelle, kunstneriske projekter baseret på den personlige selvfortælling. Det har vi gjort siden 2004, og det er essentielt for C:NTACT at skabe levende, ligeværdige møder mellem mennesker med personlige oplevelser. C:NTACTs forumteaterevents er provokerende, inkluderende og ikke mindst underholdende. Vi taler ikke bare om problemerne – vi viser dem og forsøger at løse dem sammen med publikum.