Tal for dig selv!

  • ""
Hvad stiller man op med diskrimination, hadforbrydelser eller mobning? Lad eleverne give deres egne bud i en inddragende teaterforestilling.

Vær med til at sætte fokus på diskrimination, hadforbrydelser, fordomme og mobning, når teatergruppen 5240 Act Now i samarbejde med Københavns Kommune udbyder forumteaterstykket ”Tal for dig selv!

Konceptet er, at dygtige, unge skuespillere fremfører en række scener, som hver ender med en uoverskuelig konflikt eller et dilemma. Publikum er ikke længere passive tilskuere. De er nemlig med til at identificere problemerne og forsøge at løse dem – og måske endda komme op på scenen og spille med. Formen og de unge skuespillere giver dermed publikum mulighed for at beskæftige sig med alvorlige emner på kreativ vis.

Når du kigger i spejlet og ser dine store brune runde øjne, sort hår og mørk hud - ser du da en dansker, Ahmed? Er dit tørklæde det eneste, de ser, Sarah? Er du den tykke pige i klassen, Julie?

 

Om 5240 Act Now:

Gruppen har eksisteret siden 2009 og har base i Odense-bydelen Vollsmose. Gruppen skaber debat og dialog på alt fra folkeskoler til erhvervskonferencer. Gruppens motto er, at intet publikum er for fremmed, og ingen mennesker er for passive. 5240 Act Now skræddersyer scener til de emner og udfordringer, der bliver efterspurgt.

5240 Act Now får publikum op af stolen med en god portion humor, provokation og høj dramatik. Målet er at tænde nysgerrigheden og sætte tanker i gang gennem dialog. Glæd jer til en anderledes teateroplevelse, der skaber forandring i det virkelige liv. I jeres liv.