TRYGT NATTELIV

Københavns Kommune, HORESTA og DRC har udviklet charter, kampagner, dialogtilbud og undervisningstilbud og inviterer alle aktører i det københavnske natteliv, herunder restauratører, barer og diskoteker til at indgå i et samarbejde om et natteliv uden diskrimination.

Charter for et fair natteliv

Charteret danner rammen for et fair natteliv uden diskrimination gennem klare spilleregler.
""

UNG I NATTELIVET – DARK & STORMY

C:NTACT tilbyder en forestilling, der gennem bl.a. personlige fortællinger inviterer til dialog om diskrimination og chikane i nattelivet

Registrerings- og dialogtilbud

Københavns Kommune, Horesta og DRC har sammen udviklet et registrerings- og dialogtilbud til københavnere. Læs mere her

UDDANNELSE AF SIKKERHEDSVAGTER

Er du dørmand, ansat eller bestyrer i det københavnske natteliv? Københavns Kommune, Horesta og DRC tilbyder åbne seminarer. Det nye gratis uddannelsestilbud til ansatte i det københavnske natteliv er en del af Københavns Kommunes indsats for et trygt natteliv. Læs mere og tilmeld dig her.

LIGE I NATTEN - EN PJECE OM ET FAIR NATTELIV

Pjecen giver medarbejdere i nattelivet en introduktion til, hvordan diskrimination kan forebygges. Læs med og bliv klogere på hvad diskrimination er, hvad lovgivningen på området siger, og hvordan klager over diskrimination kan håndteres. Se pjecen her.

LUK MUNDEN PÅ DISKRIMINATION

Siger du fra - hvis du er vidne til diskrimination i nattelivet?
Alle nattelivets gæster har et medansvar for et trygt natteliv i København. Og derfor er det vigtigt, at du gør noget, hvis du oplever diskrimination i nattelivet. Det værste du kan gøre, er at se passivt til. For det rammer endnu hårdere, hvis den diskriminerede oplever, at forbipasserende ikke gør noget.
Læs mere her